Menu
ZAŠTO IMPOL SEVAL?
Jer mi ispunjavamo želje svojih kupaca, prilagođavamo se njihovim različitim zahtevima i razvijamo proizvode visokog kvaliteta i pouzdanosti.

Kao najbolji inovator, Zlatnom značkom nagrađen zaposleni Zoran Janković. Za najinovativniji proces, proglašeno je Održavanje PJ Valjaonica

27. 10. 2021
Izvršni odbor Društva usvojio je predlog Razvojnog saveta i za najboljeg inovatora, zaposlenog u Impol Seval a.d. Sevojno, kao i društvima sa ograničenom odgovornošću iz njegovog sistema, za period septembar 2020/ septembar 2021.godine, izabrao  Zorana Jankovića zaposlenog  u Impol Seval Tehnika d.o.o. Sevojno na poslovima “Bravar u  Mašinskoj radionici I”.Kao najbolji inovator, Zoran Janković je nagrađen Zlatnom  značkom. Održavanje PJ Valjaonica je proglašena za najinovativniji proces za period septembar 2020/ septembar 2021. godine. Proces Održavanje PJ Valjaonica je prijavio ukupno 16 korisnih predloga od toga 3 u koautorstvu sa zaposlenim iz Impol Seval Tehnika d.o.o. Predlozi su prijavljeni od strane 10 zaposlenih.