Menu
ZAŠTO IMPOL SEVAL?
Jer mi ispunjavamo želje svojih kupaca, prilagođavamo se njihovim različitim zahtevima i razvijamo proizvode visokog kvaliteta i pouzdanosti.

Radničke sportske igre na Tari

20. 9. 2022

Igre su održane na Tari, u hotelu Beli Bor i pripadajućim sportskim terenima. Pod pokroviteljstvom Samostalnog sindikata, sportska ekipa Impol Sevala je uzela učešće na ovim sportskim igrama, sa 10 sportista. Ukupno je na igrama učestvovalo 16 kompanija, članica Samostalnog sindikata metalaca Srbije i Sindikata namenske industrije, sa oko 360 učesnika. Sportska ekipa Impol Seval-a takmičila je se u svim sportskim disciplinama.

Prema rečima kapitena sportske ekipe, Stefana Kneževića, našim sportistima nije bila naklonjena sportska sreća prilikom žrebanja, pa su u samom početku takmičenja snage odmeravane sa vrlo jakim i kvalitetnim protivnicima. I pored toga ostvareni su zapaženi rezultati. Najbolji plasman ostvarili su stonoteniseri, osvajanjem II mesta. Sportska ekipa je na dostojanstven način predstavljala fabriku, kako na sportskim terenima, tako i izvan njega. Sportske igre su prošle u fer i korektnom sportskom nadmetanju i druženju izvan sportskih igrališta.