Menu
ZAŠTO IMPOL SEVAL?
Jer mi ispunjavamo želje svojih kupaca, prilagođavamo se njihovim različitim zahtevima i razvijamo proizvode visokog kvaliteta i pouzdanosti.

Dan Društva

27. 10. 2022

Ove godine, 27. oktobra, Impol Seval je obeležio 20 godina od uspešne privatizacije, kao i 47 godina postojanja. Nakon prethodnog perioda, kada nas je epidemiološka situacija prinudila da slavlja budu simbolična,   ove godine upriličena je tradicionalna proslava. 

Generalni direktor Ninko Tešić obratio se okupljenim predstavnicima medija, kratko podsećajući na istoriju Društva, kao i na pozitivne rezultate privatizacije. U nastavku, o privrednoj klimi u okruženju, ali i svetu, govorili su član Upravnog odbora Janko Žerjav, predsednik Nadzornog odbora Andrej Kolmanič i  član Nadzornog odbora Irena Šela.

Privredna komora Srbije iskoristila je ovu priliku da Generalnom direktoru Društva, gospodinu Ninku Tešiću, dodeli nagradu „Poslovni lider 2021. godine“, s obzirom da je zbog pandemije COVID-19 izostala svečanost uručenja nagrade. Nagradu je uručio Potpredsednik Privredne komore Srbije, gospodin Rade Ljubojević.

U znak zahvalnosti i poštovanja prema ljudima koji su radni vek proveli i završili u Društvu, organizovan je grupni obilazak fabrike za naše penzionere.

Glavni deo proslave upriličen je u svečanoj sali gde su gosti, nakon govora Generalnog direktora i predsednika Nadzornog odbora, mogli da uživaju u kulturno umetničkom programu – nastupu KUD-a  Sevojno i Dejana Petrovića i Big benda.

Ovom prilikom dodeljena su priznanja, i to: za najboljeg inovatora u prethodnom periodu,  gospodinu Milošu Šišoviću, i za najinovativni proces Održavanje PJ Valjaonica, za koje je plaketu primio gospodin Milenko Mutavdžić.

U čast dvadesetogodišnjice privatizacije i poslovanja u okviru Impol grupe, izrađena je Monografija Društva, čiji primerak su i gosti dobili.