Menu
ZAŠTO IMPOL SEVAL?
Jer mi ispunjavamo želje svojih kupaca, prilagođavamo se njihovim različitim zahtevima i razvijamo proizvode visokog kvaliteta i pouzdanosti.

Dan društva 2023

27. 10. 2023
Iako smo svedoci turbulentnih dešavanja na globalnom nivou, koja u mnogome otežavaju dugoročna planiranja, postoje tradicije na koje računamo da nas podsete na našu istoriju i uspehe i tako osnaže za buduće uspehe. U petak, 27. oktobra ove godine, Impol Seval je obeležio Dan Društva, 21 od privatizacije i 48 od nastanka.Nakon konfrerencije za štampu u sali Izvršnog odbora Društva, pristigli su prvi gosti – penzioneri Društva, jubilarci i drugi. Za zainteresovane bivše zaposlene organizovana je mogućnost obilaska fabričkog kruga.
Glavni deo proslave upriličen je u svečanoj Sali Copper Queen. Na  početku imali smo priliku da čujemo govor Generalnog direktora, gospodina Ninka Tešića koji je poželeo dobrodošlicu prisutnima i osvrnuo se na impozantne rezultate u prošlosti i trenutnu situaciju u Društvu. Zatim, prisutnima se obratio i Predsednik Nadzornog odbora Društva, Glavni izvršni direktor grupe Impol, gospodin Andrej Kolmanič. Pored svih nepovoljnih uslova u svetskoj i lokalnoj privredi, gospodin Kolmanič je istakao da veruje da se uz promene na bolje, pravo razmišljanje i pravilan pristup radu svaka kriza može prevazići i stvoriti svetla budućnost za celu grupu.

I ove godine dodeljena su priznanja za najboljeg inovatora i najinovativniji proces u periodu od septembra prošle, do septembra ove godine. Na osnovu predloga Razvojnog saveta Izvršni odbor Društva doneo je odluku da za najboljeg inovatora izabere Bondžulić Dragana zaposlenog na poslovima Radnik mašinskog održavanja PJ Valjaonica – vozač. Za najinovativniji proces izabrana je organizaciona celina Održavanje PJ Livnica. U ime nagrađene organizacione celine priznaje je primio Kojović Nebojša, Šef održavanja PJ Livnica. Zaposlenima je priznanja uručio Generalni direktor Ninko Tešić.