Menu

Saradnja sa studentima

P O Z I V   S T U D E N T I M A  

N A   S A R A D N J U

  

IMPOL SEVAL Valjaonica aluminijuma a.d. Sevojno, poziva sve zainteresovane studente završnih godina osnovnih akademskih studija i master akademskih studijaTehnološko-metalurškog fakulteta Univerziteta u Beogradu, na studijskom programu Metalurško inženjerstvo, da se jave radi uspostavljanja saradnje, kroz organizovanje profesionalne prakse, kao i sve druge vidove povezivanja koje ćemo zajednički kreirati, a sve u cilju ostvarivanja obostranih interesa.

Impol Seval Valjaonica aluminijuma, čiji je većinski vlasnik Impol d.d. iz Slovenske Bistrice,  je fabrika sa preko četrdeset godina iskustva u preradi aluminijuma, sa visokom  ugledom i prepoznavanju brenda kod mnogobrojnih kupaca na tržištu Evrope, Rusije i širom sveta. Impol Seval izrađuje proizvode od aluminijuma i njegovih  legura, postupcima livenja, toplog valjanja i hladnog valjanja. Radimo proizvode po zahtevima kupaca i svetskim standardima, u ekološki kontrolisanoj radnoj sredini.

  Zainteresovani studenti treba da pošalju CV i motivaciono pismo Direktoru za ljudske resurse i pravne poslove na e-mail: danijela.smiljanic@impol.rs , kontakt telefon: +381 63 108 18 44.

 Za više informacija stojimo Vam na raspolaganju!

 Unapred se radujemo mogućoj budućoj saradnji!